Sonkahagyma – a konyha elfeledett gyöngyszeme! A sonkahagyma (más néven salotta) különlegesen lágy, édeskés, enyhén diós aromájú hagymaféle, amely nem csíp, nem könnyeztet, mégis igazi karaktert ad minden ételnek. Kompakt, hosszúkás fejformájával és lilás, bronzos héjával nemcsak ízében, de megjelenésében is elegáns. Különösen ajánlott finom mártásokhoz, salátákhoz, húsételekhez, vagy akár karamellizálva, köretként. A sonkahagyma gazdag antioxidánsokban, könnyen emészthető, és sokkal hosszabban eltartható, mint a hagyományos vöröshagyma. Tökéletes választás azoknak, akik egészségesebb, ízletesebb alapanyagokat keresnek a mindennapi főzéshez. Kóstold meg, és ízekben gazdag élménnyel ajándékoz meg!
Friss zellerzöld Győrből Saját termés, vegyszerek nélkül termesztve – üde, illatos és zamatos, hogy ételeid még finomabbak legyenek. Levesekhez, főzelékekhez vagy frissen aprítva szendvicsre is kiváló választás. Egy csomagban 5-6 szál friss petrezselyem található.