Kiskerti szárított, morzsolt oregano, 10g kiszerelésben. Szárm.: Pest-megye,GYMS Alapanyag: magyar őstermelői term. Term.módja: őstermelői gazd. Feldolg.: elsődleges, kézműv.term. Csomagolás: celofán
Paradicsom Pesto szőlőmagolajjal 100 gr Összetevők: paradicsom (min. 51%), olívaolaj, parmezánsajt (Grana Padano), bazsalikom, mandula, fenyőmag, bio napraforgóolaj, szőlőmagolaj fokhagyma, bio citromlé, só.
Jersey tejből készült aszalt paradicsommal és bazsalikommal ízesített lágy sajt.A db ár 20 dkg-os szeletre vonatkozik.
Gyógynövényszörp Összetevők:pipacsvirág-főzet, cukor, citrom, citromsav 500ml Hőkezeléssel tartósítva, felbontás után hűtve tárolandó! Nem tartalmaz tartósítószert, aromát, ízfokozót és mesterséges szinezéket. A pipacs az egyik legjobb gyógymód a különböző megbetegedések kezelésére, ugyanis remek köhögéscsillapító és nyugtató hatású. Pipacs szirom hatóanyagai: - nyálkaanyag - antocián- glikozidok - rhoeadin Gyógyhatása: - köhögéscsillapító (száraz köhögés, rekedtség) - görcsoldó - idegnyugtató - csökkenti a fokozott szívdobogást
Sziasztok! Ökológiai gazdálkodásunkból, a szezonban egy alkalommal tudunk gépi szedésű ribizlit hozni nektek. M5 rekeszben lesz elérhető, minimum 1 rekesszel lehet rendelni, amiben 5kg (+/- pár dkg) gyümölcs van. A gyümölcs kiváló befőzésre (szörp, lekvár), lefagyasztani télre gyümölcslevesekbe, smoothie-ba. 5kg mennyiségből, már házi kémikusok a gyümölcsbor készítést is kipróbálhatják, kb 7liter gyümölcsbor készíthető ebből a mennyiségből, aki szeretne receptet tudok adni. Frissen is nagyon finom. A piros ribizli rendkívül egészséges gyümölcs, magas B-vitamin tartalma és antioxidáns tartalma mérsékli a szervezet gyulladásos folyamatait, a benne található rostok az emésztőrendszer egészségét szolgálják kiemelkedően. Mivel bio ültetvényeinkről származik, nem talákozik gyomirtószerekkel(pl: glifozát) és egyéb felszívódó vegyszerekkel.
Piros ribizliből készült, rostos, adalékmentes, csökkentett cukortartalmú, 1:5 arányban higítható szörp.500ml Visszaváltható üveg 100.-Ft. Szárm.: Pest-megye,Nógrád Alapanyag: magyar őstermelői term. Term.módja: őstermelői gazd. Feldolg.: elsődleges, kézműv.term. Csomagolás: üveg,
500 ml Összetevők: víz, cukor, pitypang virág, citrom, citromsav. Hőkezeléssel készült, tartósítószert nem tartalmaz. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó.
Összetevők: búzaliszt (BL55), tejföl, vaj, tojás, cukor, sajt, élesztő, só A termék tejterméket, tojást és szezámmagot is felhasználó üzemben készül. A Péklapát pékműhely termékeit szerda 14.00 óráig tudod csak a kosaradba tenni.
Rebarbara-eper lekvár A rebarbara savanykássága az eper édessége kiváló egyensúlyt teremt az ízekben. Igazán finom joghurtokban és süteményekben felhasználva. Összetevők: eper, rebarbara, cukor, citromsav, pektin