Összetevők: sertéshús, ipari szalonna, asztali só, bors, paprika, kömény, fokhagyma Fogyasztható: vásárlástól számított 4napig Tárolása hűtőben Súlykorrekció történik a termék lemérését követően.
Házi adalékmentes, 10% cukortartalmú 90%gyümölcsöt tartalmazó, mag nélküli - paszírozott lekvár. 220ml Felbontás után hűtőben tartandó. visszaváltható üveg: 50.-Ft Alapanyag:magyar őstermelői term. Term.módja: őstermelői gazd. Feldolg.: elsődleges, kézműv.term. Csomagolás: üveg,
Szederből készült, rostos, adalékmentes, csökkentett cukortartalmú, 1:5 arányban higítható szörp.500ml Visszaváltható üveg 100.-Ft. Szárm.: Pest-megye,Nógrád Alapanyag: magyar őstermelői term. Term.módja: őstermelői gazd. Feldolg.: elsődleges, kézműv.term. Csomagolás: üveg,
Házi adalékmentes, cukormentes, 100%gyümölcsöt tartalmazó lekvár. 320ml Felbontás után hűtőben tartandó.Visszaváltható üveg:50.-Ft Alapanyag:magyar őstermelői term. Term.módja: őstermelői gazd. Feldolg.: elsődleges, kézműv.term. Csomagolás: üveg,
250ml- es kiszerelés A szőlőmagolaj különleges ízének köszönhetően sokrétűen felhasználható a gasztronómiában és rendkívül egészséges is. Kiválóan alkalmazható saláták, krémlevesek, sajtok vagy akár müzli ízesítésére is . A hideg sajtolásnak köszönhetően az antioxidáns anyagok sokkal intenzívebben vannak jelen, jobban kifejtik kedvező élettani hatásukat. A szőlőmagolaj kiválóan beleilleszthető a kiegyensúlyozott étrendbe napi 1-2 teáskanál fogyasztásával. Hidegen sajtolt, szűretlen szőlőmagolaj alján ülepedés keletkezhet, amely természetes folyamat következménye. Használat előtt felrázandó!
A szőlőmagolaj különleges ízének köszönhetően sokrétűen felhasználható a gasztronómiában és rendkívül egészséges is. Kiválóan alkalmazható saláták, krémlevesek, sajtok vagy akár müzli ízesítésére is . A hideg sajtolásnak köszönhetően az antioxidáns anyagok sokkal intenzívebben vannak jelen, jobban kifejtik kedvező élettani hatásukat. A szőlőmagolaj kiválóan beleilleszthető a kiegyensúlyozott étrendbe napi 1-2 teáskanál fogyasztásával. Hidegen sajtolt, szűretlen szőlőmagolaj alján ülepedés keletkezhet, amely természetes folyamat következménye. Használat előtt felrázandó!
Aprószemű hagyományos magyar étel. Kiváló Magyar Tésztaliszt és Szigeti Tojás felhasználásával
Talajmegújító mezőgazdaságunkban termelt kövesmalmi rozsliszt.
Talajmegújító mezőgazdaságunkban termelt kövesmalomban őrölt rozsliszt.
Talajmegújító mezőgazdaságunkban termelt, kövesmalmunkban őrölt tönköly búzaliszt.
Talajmegújító mezőgazdaságunkban kövesmalmunkban őrölt tönköly búzaliszt.
Tökmagliszt a tökmag hidegen sajtolása során keletkezett végtermék, pellett. Ez finomra darálva a tökmagliszt. Kiválóan alkalmazható sütési alapanyagként. Bármely receptben helyettesíthető a fehér liszt vele. 20-25%os arányban használható a tökmagliszt, remek ízt és szép zöld színt ad például a tökmagos pogácsának. Haszálható palacsintatésztába, panírozáshoz egyárant. Gluténmentes és a vegán étkezéshez is kitűnő.