Mások ezeket rendelték

Tépősaláta (piros)
A piros tépősaláta egy lazább szerkezetű, levélrózsás salátaféle, amely nem fejleszt tömör fejet, hanem a levelei laza halmazban nőnek, és ezeket lehet folyamatosan, részletekben szedni – innen ered a „tépő” elnevezés is. Jellegzetes bíborvörös vagy bordós árnyalatú levelei nemcsak ízletesek, hanem látványosak is, így a kertnek vagy az erkélynek is szép dísze lehet. A piros tépősaláta a laza, jó vízelvezetésű, tápanyagban gazdag talajt kedveli, különösen akkor fejlődik szépen, ha komposzttal vagy érett trágyával előzőleg javítottuk a földet. Fényigényes növény, de a túlzott hőség és tűző napsütés könnyen megégetheti leveleit, ezért a félárnyékos helyen még szebben fejlődik, különösen a nyári vetések esetében. A saláta rendszeres, egyenletes öntözést igényel, főként a szárazabb időszakokban, de ügyelni kell arra, hogy ne álljon meg a víz a gyökerek körül, mert a túlzott nedvesség rothadást okozhat. A piros levélszíneződéshez az is hozzájárul, ha a hőmérséklet nappal kellemesen meleg, éjjel viszont kissé lehűl – ilyen körülmények között különösen szép bordó színt öltenek a levelek. A növény gyorsan fejlődik, szedhető, amikor a levelek elérik a 10–15 centiméteres méretet. A leveleket kívülről, egyesével lehet letépni, ügyelve arra, hogy a középső hajtást meghagyjuk, mert így a saláta tovább nő, és több héten keresztül újabb és újabb leveleket hoz.

Uborka saláta
720ml Összetevők: uborka, vöröshagyma, víz, cukor, ecet, só. Tartósítószert nem tartalmaz! Tárolása hűvös helyen, felbontás után hűtőszekrényben tárolandó.

Eper szörp
Eperből készült, rostos, adalékmentes, csökkentett cukortartalmú, 1:5 arányban higítható szörp.500ml Visszaváltható üveg 100.-Ft. Szárm.: Pest-megye, Alapanyag: magyar őstermelői term. Term.módja: őstermelői gazd. Feldolg.: elsődleges, kézműv.term. Csomagolás: üveg,