Mások ezeket rendelték

Főtt Füstölt Fürjtojás Szárított Paradicsommal Olíva Olajban
Főtt Füstölt Fürjtojás Szárított Paradicsommal Olíva Olajban Friss fürj tojásainkat főzés után óvatosan megpucoljuk, egy éjszakára sós vízben pácoljuk, majd füstöljük. A füstölés minden esetben Bükkfa füstjén hidegfüstölési eljárással történik. A füstölés után a tojásokat az üvegekbe tesszük, Szárított paradicsom darabokat teszünk mellé és felöntjük Olíva Olajjal. A fogyasztás során érdemes a tojás mellé egy-egy darab paradicsomot is enni. Minden üveg minimum 12 darab főtt füstölt tojást tartalmaz, mely hűtőben 5 hétig tárolható, felbontás után néhány napon belül fogyasztandó.

Füstölt mozzarella
Bükkfával füstölt,hagyományos módon készült pizza mozzarella.A db ár kb.40 dkg-os gurigára vonatkozik.

Kézműves fokhagymakrém bio extra szűz olívaolajjal 195 gr
Kézműves fokhagymakrém bio extra szűz olivaolajban Kiszerelés: 195 gramm/üveg Összetevők: fokhagyma (vegyszermentes gazdálkodásból), bio extra szűz olívaolaj. A frissen hámozott fokhagymát aprítom és bio extra szűz olívaolajjal keverem el, hogy az olaj “átölelje” a fokhagyma darabokat, ezzel megvédve az oxidációtól és a romlástól. A hűtőben tarva legalább két hónapig eltartható, csak ne felejtsünk el használat után belekeverni és gondosan visszazárni. Használhatjuk húsok pácolására, ételek (levesek, főzelékek, tészta ételek ízesítésére.) extra tippem: tejfölös, fokhagymakrémes, sajtos meleg szendvics :) egyszerű és nagyon finom.