Mások ezeket rendelték

Főtt Füstölt Fürjtojás Fokhagymás Olíva Olajban
Főtt Füstölt Fürjtojás Fokhagymás Olíva Olajban Friss fürj tojásainkat főzés után óvatosan megpucoljuk, egy éjszakára sós vízben pácoljuk, majd füstöljük. A füstölés minden esetben Bükkfa füstjén hidegfüstölési eljárással történik. A füstölés után a tojásokat az üvegekbe tesszük, vékonyan szelt fokhagymát teszünk mellé és felöntjük Fokhagymás Olíva Olajjal. Az olaj kellemesen fokhagymás. Minden üveg minimum 12 darab főtt füstölt tojást tartalmaz, mely hűtőben 5 hétig tárolható, felbontás után néhány napon belül fogyasztandó.

Füstölt mozzarella
Bükkfával füstölt,hagyományos módon készült pizza mozzarella.A db ár kb.40 dkg-os gurigára vonatkozik.

Kézműves fokhagymakrém bio extra szűz olívaolajjal 195 gr
Kézműves fokhagymakrém bio extra szűz olivaolajban Kiszerelés: 200 gramm/üveg Összetevők: fokhagyma (vegyszermentes gazdálkodásból), bio extra szűz olívaolaj. A frissen hámozott fokhagymát aprítom és bio extra szűz olívaolajjal keverem el, hogy az olaj “átölelje” a fokhagyma darabokat, ezzel megvédve az oxidációtól és a romlástól. A hűtőben tarva legalább két hónapig eltartható, csak ne felejtsünk el használat után belekeverni és gondosan visszazárni. Használhatjuk húsok pácolására, ételek (levesek, főzelékek, tészta ételek ízesítésére.) extra tippem: tejfölös, fokhagymakrémes, sajtos meleg szendvics :) egyszerű és nagyon finom.