Főtt Füstölt Fürjtojás Tökmagolajban
Friss fürj tojásainkat főzés után óvatosan megpucoljuk, egy éjszakára sós vízben pácoljuk, majd füstöljük. A füstölés minden esetben Bükkfa füstjén hidegfüstölési eljárással történik. A füstölés után a tojásokat az üvegekbe tesszük, hántolt tökmagot teszünk mellé és felöntjük Tökmagolajjal. A sötét olaj különleges megjelenést kölcsönöz a tojásoknak.
Minden üveg minimum 12 darab főtt füstölt tojást tartalmaz, mely hűtőben 5 hétig tárolható, felbontás után néhány napon belül fogyasztandó.
Főtt Füstölt Fürjtojás Tökmagolajban
Friss fürj tojásainkat főzés után óvatosan megpucoljuk, egy éjszakára sós vízben pácoljuk, majd füstöljük. A füstölés minden esetben Bükkfa füstjén hidegfüstölési eljárással történik. A füstölés után a tojásokat az üvegekbe tesszük, hántolt tökmagot teszünk mellé és felöntjük Tökmagolajjal. A sötét olaj különleges megjelenést kölcsönöz a tojásoknak.
Minden üveg minimum 12 darab főtt füstölt tojást tartalmaz, mely hűtőben 5 hétig tárolható, felbontás után néhány napon belül fogyasztandó.