Mások ezeket rendelték

Főtt Füstölt Fürjtojás Olíva olajban
Főtt Füstölt Fürjtojás Olíva olajban Friss fürj tojásainkat főzés után óvatosan megpucoljuk, egy éjszakára sós vízben pácoljuk, majd füstöljük. A füstölés minden esetben Bükkfa füstjén hidegfüstölési eljárással történik. A füstölés után a tojásokat az üvegekbe tesszük, és felöntjük Olíva olajjal. Minden üveg minimum 12 darab főtt füstölt tojást tartalmaz, mely hűtőben 5 hétig tárolható, felbontás után néhány napon belül fogyasztandó.

10 db L méretű tojás
10 db L méretű (63-73g) friss, tanyasi mélyamos tyúkoktól. 10 db-os papír tojástartóban. Saját termelői tevékenységből származó termék!

Fonott kalács 400 g
Összetevők: Búza finomliszt (BL 55), tej, cukor, vaj, élesztő, tojás, só. Allergének: glutén, tojás, tejtermék A termék tejterméket, tojást és szezámmagot is felhasználó üzemben készül. A Péklapát pékműhely termékeit szerda 14.00 óráig tudod csak a kosaradba tenni.