Mások ezeket rendelték

Fermentált Cékla-Répa gyömbérrel 200 gr
A fermentálás (erjesztés) egy ősi savanyítási eljárás, melynek során a vitaminok és ásványi anyagok megmaradnak a zöldségekben, sőt olyan formába kerülnek, hogy a szervezet könnyebben fel tudja szívni őket az emésztési folyamat során. Az erjesztés során jótékony tejsav baktériumok segítségével válik ízletessé és nagyon egészséges tartós étellé a friss zöldség. A cékla sárgarépával és gyömbérrel való keverése harmonikus ízvilágot eredményez, melyben a cékla finoman, de nem harsogóan dominál, míg az összetevők vitamin- és ásványianyag tartalma az üvegben marad. A gyömbér elveszti a csípősségének nagy részét az erjesztés alatt, míg a jótékony élettani hatásai megmaradnak, és a friss, semmivel össze nem hasonlítható íze finoman fűszerez, így azoknak is ajánljuk, akik a csípőssége miatt kerülik a fogyasztását. Fogyasztási javaslat: magában, vagy salátába keverve, illetve köretnek ajánlom bármely főétkezés mellé, de wrap, levesbetét, vagy szendvics feltét is lehet belőle. Minden alapanyag vegyszermentes, bio termesztésből származik. Összetevők: cékla, répa, gyömbér, hagyma, víz, tiszta só. Kiszerelés: 200 gramm/ üveg

Fermentált Vitaminbomba 200 gr
Fermentált Vitaminbomba Összetevök: káposzta, répa, uborka, vöröshagyma, fokhagyma, energetizált víz, tiszta só. A fermentált zöldségek olyan természetes és adalékanyag-mentes módon erjesztett savanyúságok, amelyek nem csak, hogy ízükben szárnyalják felül a bolti savanyúkat, de óriási probiotikum-tartalmuknak köszönhetően segítenek rendben tartani a bélflóra egészségét, ami, mint az utóbbi időben egyre többen állítják, a teljes immunrendszer központja. Persze emellett a zöldség saját vitamintartalma is száz százalékban ép marad, szóval fontos vitaminforrás is, nem beszélve a rostokról. De mindez még mindig nem az az indok, amiért mindenkinek jó lenne fermentált savanyúságokat fogyasztani, mert az a következő: az íz. Nem egyszerűen savanyú, hanem elképesztően összetett módon, szájpadlást behatóan mély ízű zöldségek születnek. Kiszerelés: 200 gramm/ üveg Hűtve tároljuk! Miután megvásároltuk, 2-3 órát hűtsük, majd az után nyissuk fel.

Bazsalikom Pesto 100 gr
Bazsalikom Pesto 100 gr Összetevők: extra szűz Bio olívaolaj, bazsalikom (kb. 40%), permezán sajt (Grana Padano), mandula, fokhagyma, petrezselyem, fenyőmag, só, citromlé. Miért fogyasszunk sok bazsalikomot? Azonban a bazsalikom nem csak mint aromás fűszernövény állja meg a helyét a konyhában, számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, melyet közül a gyulladáscsökkentő omega-3 tartalma az egyik leglényegesebb. Kiemelkedő még a B-, valamint a C-vitamin, illetve a cink, kálcium, kálium és vas tartalma. Ennek okán harcol a vérszegénységgel, a krónikus fáradság leküzdésével, a magas vérnyomással, energetizál és jótékony hatással van az egészséges csontozat megtartására is. A bazsalikomot már a tradicionális kínai gyógyászatban is használták gyógynövényként fertőtlenítő és antibakteriális hatása miatt. Ezen kívül meggyorsítja a zsírok emésztését is, és csökkenti a puffadást. Bazsalikom elemi energia szinten erős tüzet gyújt ezért csökken a víz és a szél a testben. Elégnek. Testi szinten a nyákosságot gyorsan szünteti, illóolaja féregüző, a paraziták ellen az egyik legjobb. Emésztést javíthat, görcsoldó lehet, idegnyugtató hatással bírhat. Hogy használjuk fel? A 100% természetes bazsalikomos pesto jól illik tésztafélékhez, halételekhez, carpaccio-hoz, paradicsomos mozzarellához, de fogyaszthatjuk pirítóssal, vagy bármilyen frissensült kenyérfélével.