Bogyó mánia lekvár Kisgyermekek kedvence, 5 féle bogyós gyümölcsből készül. Összetevők: eper, piros ribizli, fekete ribizli, áfonya, fekete berkenye, cukor, citromsav, almapektin
Bogyó mánia szörp 5 féle bogyósgyümölcs (eper, piros ribizli, fekete ribizli, áfonya, fekete berkenye) felhasználásával készült magas vitamin és antioxidáns tartalmú szörp. Összetevők: 5 féle bogyós gyümölcs, ivóvíz, citromsav, na-benzoát, cukor
Csemege Patiszon-Cukkini 2025-ben, tehát idén, arany minősítést értünk el ezzel a termékünkkel a Magyar Ízek Versenyén (MÍV), bízunk benne vásárlóink tetszését is elnyeri ez a kellemes ízvilágú savanyúság, mely bármely ebéd méltó kiegészítője lehet. Összetevők: patiszon, cukkini, cukor, só, ecet, fűszerek
Eper lekvár Finom érett gyümölcsböl készült kézműves termék. Összetevői: eper, cukor, citromsav, almapektin
Fekete ribizli szörp: 2019-ben a Nemzeti Szörp- és Lekvár versenyen arany minősítést kaptunk fekete ribizli szörpünkre, idén a Kézműves Kiválóságok versenyén különdíjban részesült ez a termékünk. Bernecebaráti messzeföldön híres bogyósgyümölcs termesztéséről, a szörp két fajta fekete ribizli ( Titánia és Otelo) együttes felhasználásával készül, mely megadja a különleges ízvilágát, aromáját. Összetétel: fekete ribizli, citromsav, cukor, na-benzoát, ivóvíz
Egy igazán nosztalgikus íz, amely szuper nyári frissítőként szolgál. Összetevők: málna, víz, citromsav, cukor, na-benzoát
Sziasztok! Ökológiai gazdálkodásunkból, a szezonban egy alkalommal tudunk gépi szedésű ribizlit hozni nektek. M5 rekeszben lesz elérhető, minimum 1 rekesszel lehet rendelni, amiben 5kg (+/- pár dkg) gyümölcs van. A gyümölcs kiváló befőzésre (szörp, lekvár), lefagyasztani télre gyümölcslevesekbe, smoothie-ba. 5kg mennyiségből, már házi kémikusok a gyümölcsbor készítést is kipróbálhatják, kb 7liter gyümölcsbor készíthető ebből a mennyiségből, aki szeretne receptet tudok adni. Frissen is nagyon finom. A piros ribizli rendkívül egészséges gyümölcs, magas B-vitamin tartalma és antioxidáns tartalma mérsékli a szervezet gyulladásos folyamatait, a benne található rostok az emésztőrendszer egészségét szolgálják kiemelkedően. Mivel bio ültetvényeinkről származik, nem talákozik gyomirtószerekkel(pl: glifozát) és egyéb felszívódó vegyszerekkel.
Rebarbara-eper lekvár A rebarbara savanykássága az eper édessége kiváló egyensúlyt teremt az ízekben. Igazán finom joghurtokban és süteményekben felhasználva. Összetevők: eper, rebarbara, cukor, citromsav, pektin
Sárgabarck lekvár: Üde színe a kíméletes eljárásnak köszönhető. Összetevők: sárgabarack, cukor, citromsav, pektin
Vegyes vágott savanyúság: Csemege, csupa vitamin, kiválóan illik sültek mellé és feldobhatsz vele bármilyen szendvicset. Összetevők: Ecet, cukor, só, fűszerek, káposzta, uborka, paprika, hagyma, sárgarépa, Na-benzoát.