A gyerekeknek készítve odafigyeléssel! Legyen, tízórai, uzsonna, vagy egy kirándulás! A SNACK kolbászainkban nem fogsz csalódni! Könnyen kezelhető, ízletes, tartósítószer és adalékanyag mentes! KRIMBONOSSI (fehér SNACK kolbász) cca. 2x125g - szárításos érleléssel készült füstölt kolbász- 100g késztermék 153g sertéshús felhasználásával készült Összetevők: sertéshús, szalonna, fűszerek, tengeri só, Hozzáadott tartósítószert és adalékanyagot nem tartalmaz! Gyártó: Meatos Húsműhely Kft. 9121 Győrszemere, Liget u.7. e-mail: meatos.food@gmail.com web: www.kolbaszorszag.hu Átlagos tápérték 100g termékben* Energia: 1982kJ/ 479kcal Zsír: 43g, amelyből telített zsírsav: 18g Szénhidrát: 1,0g, amelyből cukor: 0,6g Fehérje: 22g, Só: 3,6g *A feltüntetett tápérték adatok tájékoztató jellegűek, ingadozásuk előfordulhat. Tárolás: 20°C alatt, száraz, hűvös, helyen függesztve - 2 csomag KRIMBONOSSI kolbász tömege: cca.200- 250g A pontos vételár a megrendelt termék mérése után lesz meghatározva! A legnagyobb elismerés, ha visszatérsz. - KRIMBO
Roppanós, friss állaga, enyhén kesernyés. Levelei lilásak, nagyon törékenyek. Népszerű salátába wrapekhez és szendvicsekhez.
Összetevők: Búza finomliszt, tej, cukor, vaj, tojás, dió, élesztő, só Vaníliasodó: tej, kukoricakeményítő, tojás, cukor, só, vanília Allergének: glutén, tojás, tejtermék A termék tejterméket, tojást és szezámmagot is felhasználó üzemben készül. A Péklapát pékműhely termékeit szerda 14.00 óráig tudod csak a kosaradba tenni.
A keretes kaptár és a pergetés elterjedéséig (XX. Század eleje) a méz ebben a formában került fogyasztásra. Fogyasztáshoz célszerű tányéron apró kockákra vágva tálalni és önmagában fogyasztani. Minden része fogyasztható, de vannak akik a viaszt nem nyelik le, hanem szopogatás rágás után kiköpik. Másik fogyasztási formája ha üvegből vagy tálból a lép a lépgerincről lekanalazva van fogyasztva, így kevesebb viaszt veszünk szánkba, ami könnyebben lenyelhető. Ajánlott emésztési zavarok esetén, viasz, magas nyomelem, vitamin és enzimtartalma miatt.
Levendulavirágból készült, adalékmentes, csökkentett cukortartalmú, 1:5 arányban higítható szörp.500ml Visszaváltható üveg 100.-Ft. Szárm.: Pest-megye,GYMS.m. Alapanyag: magyar őstermelői term. Term.módja: őstermelői gazd. Feldolg.: elsődleges, kézműv.term. Csomagolás: üveg,
Szárított összetevők 80g: Levendula virág, alma, csipkebogyó, hibiszkusz. Adagolás: 1ek/1L víz. Szárm.: Pest-megye,GYMS Alapanyag: magyar őstermelői term. Term.módja: őstermelői gazd. Feldolg.: elsődleges, kézműv.term. Csomagolás: újrahaszn.papír
Friss jersey tejből készült lágy sajt,lilahagymával ízesítve.A db ár 20dkg-os szeletre vonatkozik.
Levelei hullámosak és selymes textúrájúak. Gyakran használják saláták alapjaként, szendvicsekben vagy köretként.
Kiskerti szárított, morzsolt majoranna, 10g kiszerelésben. Szárm.: Pest-megye,GYMS Alapanyag: magyar őstermelői term. Term.módja: őstermelői gazd. Feldolg.: elsődleges, kézműv.term. Csomagolás: celofán
Mákliszt – süss, főzz erőt, egészséget A mákliszt a mákolaj sajtolása után visszamaradó, finomra darált alapanyag, amely rendkívül értékes tápanyagokat tartalmaz. Magas fehérjetartalmának és ásványi anyagokban gazdag összetételének köszönhetően egyre népszerűbb az egészségtudatos konyhákban. Különösen kalcium-, magnézium-, vas- és cinktartalma kiemelkedő, így támogatja a csontok egészségét, a vérképzést és az immunrendszer megfelelő működését. Mivel a mákliszt természetesen gluténmentes, azok is bátran fogyaszthatják, akik érzékenyek a gluténra, vagy speciális diétát követnek. Bizonyos esetekben helyettesítheti a hagyományos liszteket. Felhasználható süteményekhez, kenyerekhez, müzlihez, joghurtokhoz keverve, de sűrítésre is alkalmas, mivel jól felszívja a folyadékot. Emellett remek helyettesítője a darált máknak, ha egy könnyebb, szárazabb állagot szeretnénk elérni. Mákliszt vs. hagyományos liszt A hagyományos búzaliszthez képest a mákliszt táplálóbb és tisztább, hiszen semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz, kizárólag a mák természetes beltartalmi értékeire épül. Bár nem rendelkezik olyan erős nedvességmegkötő képességgel, mint a búzaliszt, rosttartalma segíthet a megfelelő emésztés fenntartásában. Egészségügyi előnyei Vérképző és csonterősítő Jótékony hatással van az agyműködésre Támogatja a szív- és érrendszert Szépíti a bőrt és a hajat Naponta 1-2 evőkanál mákliszt joghurtba keverve hozzájárulhat az egészséges étrendhez. Természetes, tiszta, és ízletes módja a szervezet támogatásának! Ha szeretnéd kipróbálni a máklisztet, keresd a Mákcentrum prémium minőségű termékei között!
Mákliszt – süss, főzz erőt, egészséget A mákliszt a mákolaj sajtolása után visszamaradó, finomra darált alapanyag, amely rendkívül értékes tápanyagokat tartalmaz. Magas fehérjetartalmának és ásványi anyagokban gazdag összetételének köszönhetően egyre népszerűbb az egészségtudatos konyhákban. Különösen kalcium-, magnézium-, vas- és cinktartalma kiemelkedő, így támogatja a csontok egészségét, a vérképzést és az immunrendszer megfelelő működését. Mivel a mákliszt természetesen gluténmentes, azok is bátran fogyaszthatják, akik érzékenyek a gluténra, vagy speciális diétát követnek. Bizonyos esetekben helyettesítheti a hagyományos liszteket. Felhasználható süteményekhez, kenyerekhez, müzlihez, joghurtokhoz keverve, de sűrítésre is alkalmas, mivel jól felszívja a folyadékot. Emellett remek helyettesítője a darált máknak, ha egy könnyebb, szárazabb állagot szeretnénk elérni. Mákliszt vs. hagyományos liszt A hagyományos búzaliszthez képest a mákliszt táplálóbb és tisztább, hiszen semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz, kizárólag a mák természetes beltartalmi értékeire épül. Bár nem rendelkezik olyan erős nedvességmegkötő képességgel, mint a búzaliszt, rosttartalma segíthet a megfelelő emésztés fenntartásában. Egészségügyi előnyei Vérképző és csonterősítő Jótékony hatással van az agyműködésre Támogatja a szív- és érrendszert Szépíti a bőrt és a hajat Naponta 1-2 evőkanál mákliszt joghurtba keverve hozzájárulhat az egészséges étrendhez. Természetes, tiszta, és ízletes módja a szervezet támogatásának! Ha szeretnéd kipróbálni a máklisztet, keresd a Mákcentrum prémium minőségű termékei között!
Újabb szuperélelmiszerrel leplek meg Benneteket! Mi mindenre jó a MÁKOLAJ? Ez az aranyszínű olaj nemcsak finom, hanem tele van kalciummal, E-vitaminnal és értékes omega-6 zsírsavakkal, amelyek hozzájárulnak az erős csontokhoz, a szép bőrhöz és az egészséges szívhez. Segíthet a csontritkulás megelőzésében Támogatja az idegrendszert és a nyugodt alvást Antioxidánsai lassíthatják az öregedést Salátákhoz, turmixokhoz, de akár bőrápolásra is használható! Egy apró kanálnyi mákolaj naponta és máris tettél valamit az egészségedért! Te próbáltad már?