Rántani való sajt tégla.Fagyasztható. Az ár 60 dkg-os tömbre vonatkozik.
Sárgabarck lekvár: Üde színe a kíméletes eljárásnak köszönhető. Összetevők: sárgabarack, cukor, citromsav, pektin
Házi sárgabarackból készült, 320g-os kiszerelésben.Összetevők:90% sárgabarack, 10%cukor, természetes almapektin. Felbontás után hűtőben tartandó. Visszaváltható üveg:50.-Ft Alapanyag:magyar őstermelői term. Term.módja: őstermelői gazd. Feldolg.: elsődleges, kézműv.term. Csomagolás: üveg,
360 g Összetevők: sárgabarack, cukor, citromsav, pektin. Frissen szedett, vegyszermentes gyümölcsből készült, sárgabaracklekvár. Felbontás után hűtve tárolandó, hőkezelt termék.
Sárgabarack lekvár 370 ml (360 g) Összetevők: sárgabarack (80%), cukor (20%) Frissen szedett gyümölcsből, fatüzelésű üstben főzve. Tartósítószert nem tartalmaz, felbontás után hűtve tárolandó.
SIMA bio búzaliszt Egy fajta búzából készítjük: kövön őröljük a gabonát, majd szitáljuk a lisztet (300 mikronon 100% átesés), ezáltal finomabbak a szemcsék és kisebb a liszt korpa tartalma. Tápanyagokban gazdag, ízletes, de világosabb kenyerek és pékáruk készíthetők belőle. Általános konyhai felhasználásra is jó szívvel ajánljuk ezt a lisztünket az egészségtudatos táplálkozás híveinek.
Üdvözlöm leendő vásárlóimat! Horváth Róbert vagyok Agrármérnök és Növényvédelmi mérnök.Ferencmajorban hagyományos takarmányozással hízlalt sertésből házias jellegű füstöltárút készítek. A sonka megadott súlya hozzávetőleges, eltérhet a valós súlytól. Megértésüket köszönjük!
Olasz tészta Magyar módra. Kiváló Magyar Tésztalisztből és Szigeti tojásból készült.
SPAGHETTI az igazi OLASZ tészta! Finom elegancia, érzéki hangulat, az ízek harmóniája, - szerelem Kiváló Alföldi Tésztaipari Durumdarából a Bajai malomból, - amit Olaszországban arra használnak, hogy feljavítsák vele a saját lisztjüket. - Fantasztikus Ország (Magyarország) - fantasztikus alapanyaga.
Minden finomság elkészíthető belőle. A SPAGHETTIK ősapja. Tönköly az újrafelfedezett ősi magyar gabona. Fehérjetartalma, rosttartalma, vitamintartalma, ásványi anyag tartalma, magasabb; szénhidráttartalma alacsonyabb mint hagyományosan fogyasztott búzáké (Triticum aestivum) Egészséges.