A tökmag hidegen sajtolása során keletkezett tökmag iszap. Kiváló kence készíthető belőle pirítósra vagy mártogatósnak egy kis sóval, borssal ,fokhagymával fűszereve ízlés szerint. Felbontás után hűtve tárolandó!
Saját termesztésű néro csemegeszőlőből készített must 500ml Pasztőrözéssel tartósított. Hozzáadott adalékanyagot és tartósítószert nem tartalmaz Felbontás után hűtve tárolandó és 2 napon belül el kell fogyasztani.
Kiskerti szárított, morzsolt oregano, 10g kiszerelésben. Szárm.: Pest-megye,GYMS Alapanyag: magyar őstermelői term. Term.módja: őstermelői gazd. Feldolg.: elsődleges, kézműv.term. Csomagolás: celofán
Paradicsom Pesto szőlőmagolajjal 100 gr Összetevők: paradicsom (min. 51%), olívaolaj, parmezánsajt (Grana Padano), bazsalikom, mandula, fenyőmag, bio napraforgóolaj, szőlőmagolaj fokhagyma, bio citromlé, só.
Jersey tejből készült aszalt paradicsommal és bazsalikommal ízesített lágy sajt.A db ár 20 dkg-os szeletre vonatkozik.
Friss petrezselyemzöld Győrből Saját termés, vegyszerek nélkül termesztve – üde, illatos és zamatos, hogy ételeid természetesen finomabbak legyenek. Levesekhez, főzelékekhez, salátákhoz vagy frissen aprítva is igazi konyhai kincs. Tiszta, helyi ízek – közvetlenül a Sebők méhészet és kertészet kertjéből!
Piros ribizli lekvár Sajtok mellé igazán kiváló lekvár, linzer karika is vele a legfinomabb. Összetevők: piros ribizli, cukor, pektin,citromsav
100% piros ribizli préslé (Rovada fajta) ökokertünkből. A piros ribizli számos jótékony hatással bír, többek között immunerősítő, antioxidáns és emésztést segítő hatású. Gazdag C-vitaminban, rostokban, és más vitaminokban, ásványi anyagokban. Emellett segíthet a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében, valamint a vérnyomás és a koleszterinszint csökkentésében. Részletesebben: Immunerősítő hatás: A piros ribizli magas C-vitamin tartalma hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, segítve a szervezetet a betegségek elleni védekezésben. Antioxidáns hatás: A ribizli gazdag antioxidánsokban, például antocianinokban és polifenolokban, amelyek védik a sejteket a szabad gyökök károsító hatásaitól, így lassítva az öregedési folyamatokat és csökkentve a krónikus betegségek kockázatát. Emésztést segítő hatás: A ribizli rosttartalma elősegíti az emésztést, javítja a bélmozgást, és segíthet a székrekedés enyhítésében. Szív- és érrendszeri egészség: A ribizli flavonoidjai és antocianinjai segíthetnek csökkenteni a vérnyomást és javítani az erek rugalmasságát, ezáltal hozzájárulva a szív- és érrendszeri betegségek megelőzéséhez. Koleszterinszint csökkentése: A ribizli rostjai segíthetnek csökkenteni az LDL- ("rossz") koleszterin szintjét, miközben növelik a HDL- ("jó") koleszterin szintjét, ami jótékony hatással van az érelmeszesedés megelőzésében. Vércukorszint szabályozása: A ribizli rosttartalma segíthet a vércukorszint stabilizálásában is. Vízhajtó hatás: A ribizli enyhén vízhajtó hatású, ami segíthet a szervezet méregtelenítésében. Egyéb jótékony hatások: A piros ribizli ezen kívül még segíthet a fáradtságérzet csökkentésében, a vérszegénység enyhítésében, és a csontok egészségének megőrzésében. A piros ribizli tehát egy rendkívül sokoldalú és egészséges gyümölcs, melyet érdemes beépíteni az étrendünkbe. (AI összeállítása netes forrásokból)
Piros ribizliből készült, rostos, adalékmentes, csökkentett cukortartalmú, 1:5 arányban higítható szörp.500ml Visszaváltható üveg 100.-Ft. Szárm.: Pest-megye,Nógrád Alapanyag: magyar őstermelői term. Term.módja: őstermelői gazd. Feldolg.: elsődleges, kézműv.term. Csomagolás: üveg,
Összetevők: búzaliszt (BL55), tejföl, vaj, tojás, cukor, sajt, élesztő, só A termék tejterméket, tojást és szezámmagot is felhasználó üzemben készül. A Péklapát pékműhely termékeit szerda 14.00 óráig tudod csak a kosaradba tenni.