Friss krémsattal, rukkolával,aszalt paradicsommal töltött parenyica tekercs.Bükkfával füstölve. A db ár kb.40 dkg-os rúdra vonatkozik.
Ruszli uborka, vagy ahogy sokan ismerik hagymás svéd uborka Kiváló sültek mellé, vagy egy kolbászos szendvicsbe, ha egyszer megkóstolod, nem tudod abbahagyni. Összetevők: uborka, hagyma, ecet, cukor, só, fűszerek, na-benzoát
Rántani való sajt tégla.Fagyasztható. Az ár 60 dkg-os tömbre vonatkozik.
Sárga héjú, sárga húsú édesburgonya – Jewel fajta A Jewel az egyik legnépszerűbb édesburgonya fajta, amelyet különleges szín, és ízvilága tesz igazán kedveltté. Külső megjelenés: rezes-sárgás héj, amely vékony és könnyen tisztítható. Belseje: mély sárga hús, amely sütés és főzés közben is megőrzi szép színét. Ízvilág: édeskés, sütőtökre emlékeztető aroma, amely sütve különösen finom, krémes állagú. Felhasználás: sütve, püréként, levesekben vagy köretként is kiváló választás. Tárolhatóság: jól eltartható, megfelelő körülmények között akár több hónapig is megőrzi frissességét.
Sárgabarck lekvár: Üde színe a kíméletes eljárásnak köszönhető. Összetevők: sárgabarack, cukor, citromsav, pektin
Házi sárgabarackból készült, 320g-os kiszerelésben.Összetevők:90% sárgabarack, 10%cukor, természetes almapektin. Felbontás után hűtőben tartandó. Visszaváltható üveg:50.-Ft Alapanyag:magyar őstermelői term. Term.módja: őstermelői gazd. Feldolg.: elsődleges, kézműv.term. Csomagolás: üveg,
SIMA bio búzaliszt Egy fajta búzából készítjük: kövön őröljük a gabonát, majd szitáljuk a lisztet (300 mikronon 100% átesés), ezáltal finomabbak a szemcsék és kisebb a liszt korpa tartalma. Tápanyagokban gazdag, ízletes, de világosabb kenyerek és pékáruk készíthetők belőle. Általános konyhai felhasználásra is jó szívvel ajánljuk ezt a lisztünket az egészségtudatos táplálkozás híveinek.
Üdvözlöm leendő vásárlóimat! Horváth Róbert vagyok Agrármérnök és Növényvédelmi mérnök.Ferencmajorban hagyományos takarmányozással hízlalt sertésből házias jellegű füstöltárút készítek. A sonka megadott súlya hozzávetőleges, eltérhet a valós súlytól. Megértésüket köszönjük!
Sonkahagyma – a konyha elfeledett gyöngyszeme! A sonkahagyma (más néven salotta) különlegesen lágy, édeskés, enyhén diós aromájú hagymaféle, amely nem csíp, nem könnyeztet, mégis igazi karaktert ad minden ételnek. Kompakt, hosszúkás fejformájával és lilás, bronzos héjával nemcsak ízében, de megjelenésében is elegáns. Különösen ajánlott finom mártásokhoz, salátákhoz, húsételekhez, vagy akár karamellizálva, köretként. A sonkahagyma gazdag antioxidánsokban, könnyen emészthető, és sokkal hosszabban eltartható, mint a hagyományos vöröshagyma. Tökéletes választás azoknak, akik egészségesebb, ízletesebb alapanyagokat keresnek a mindennapi főzéshez. Kóstold meg, és ízekben gazdag élménnyel ajándékoz meg!
Saját darakeveréken tartott fürjeinktől származó fürjtojást dolgozunk fel. A tojást főzés és kézi pucolás után kb 12-16 órát pácoljuk, majd 6-8órát tiszta vegyszermentes bükkfa aprítékkal füstöljük. Vákuum csomagolva 15db fürjtojás található. Saját kistermelői tevékenységből származó termék.