Fermentált Bio Málna-Citromfű ital 500 ml A fermentálás az egyik legősibb tartósítási eljárásunk, és mint ilyen, az egyik legegészségesebb is. Nem szükséges hozzá semmilyen adalékanyag, vagy mesterséges aroma. A fermentált italok legnagyobb előnye az, hogy igazi probiotikus bombák a szervezet számára: segítik az emésztést, a méregtelenítési folyamatokat, legyőzik a puffadást, tökéletesen hidratálnak és még a vitaminok, ásványi anyagok beépülését is támogatják. Elektrolit tartalmuk szintén kiemelésre méltó, kiválóan lehet velük helyettesíteni a méregdrága, mesterséges sportitalokat. Összetevők: bio málna, bio citromfű levél, bio citrom facsart leve, méz, energetizált víz.
Fermentált Medvehagyma Kiszerelés: 200 gramm/üveg Limitált mennyiségben készült. Összetevők: medvehagyma, gyógyszerkönyvi tisztaságú só. A fermentált zöldségek olyan természetes és adalékanyag-mentes módon erjesztett savanyúságok, amelyek nem csak, hogy ízükben szárnyalják felül a bolti savanyúkat, de óriási probiotikum-tartalmuknak köszönhetően segítenek rendben tartani a bélflóra egészségét, ami, mint az utóbbi időben egyre többen állítják, a teljes immunrendszer központja. Persze emellett a zöldség saját vitamintartalma is száz százalékban ép marad, szóval fontos vitaminforrás is, nem beszélve a rostokról. De mindez még mindig nem az az indok, amiért mindenkinek jó lenne fermentált savanyúságokat fogyasztani, mert az a következő: az íz. Nem egyszerűen savanyú, hanem elképesztően összetett módon, szájpadlást behatóan mély ízű zöldségek születnek. A medvehagyma gyógyhatásai salaktalanító, méregtelenítő hatású krónikus bőrbajokra (vértisztító) gyomor és bélrendszer-tisztító csökkenti a magas vérnyomást enyhíti a krónikus gyulladásokat védi az ereket (ezáltal csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek, a stroke rizikóját) javítja az inzulinérzékenységet normalizálja a koleszterinszintet gátolja a vérrögképződést
Fermentált uborka avagy a hamis kovászos uborka, gluténmentes! Összetevők: uborka, víz, tiszta só, kapor, mustármag. A fermentálás (erjesztés) egy ősi savanyítási eljárás, melynek során a vitaminok és ásványi anyagok megmaradnak a zöldségekben, sőt olyan formába kerülnek, hogy a szervezet könnyebben fel tudja szívni őket az emésztési folyamat során. Az erjesztés során jótékony tejsav baktériumok segítségével válik ízletessé és nagyon egészséges tartós étellé a friss zöldség. Hűtőben tároljuk!
Fermentált Vitaminbomba Összetevök: káposzta, répa, uborka, vöröshagyma, fokhagyma, energetizált víz, tiszta só. A fermentált zöldségek olyan természetes és adalékanyag-mentes módon erjesztett savanyúságok, amelyek nem csak, hogy ízükben szárnyalják felül a bolti savanyúkat, de óriási probiotikum-tartalmuknak köszönhetően segítenek rendben tartani a bélflóra egészségét, ami, mint az utóbbi időben egyre többen állítják, a teljes immunrendszer központja. Persze emellett a zöldség saját vitamintartalma is száz százalékban ép marad, szóval fontos vitaminforrás is, nem beszélve a rostokról. De mindez még mindig nem az az indok, amiért mindenkinek jó lenne fermentált savanyúságokat fogyasztani, mert az a következő: az íz. Nem egyszerűen savanyú, hanem elképesztően összetett módon, szájpadlást behatóan mély ízű zöldségek születnek. Kiszerelés: 200 gramm/ üveg Hűtve tároljuk! Miután megvásároltuk, 2-3 órát hűtsük, majd az után nyissuk fel.
Arno őszi fokhagyma – friss erő Győr-Szabadhegyről! Közvetlenül a Sebők családi gazdaságból érkezik hozzád az igazi őszi csemege: a jellegzetes, erőteljes ízű Arno fajta fokhagyma. Szép, egyöntetű fejek, gazdag aromával – a konyha alapja, amit nem lehet nélkülözni! Miért szeretik a vásárlók? Intenzív, zamatos íz, amely minden ételt feldob Egészséges, természetes alapanyag helyi termelőtől Kiválóan tárolható, így hosszú ideig élvezheted a frissességét Egyaránt alkalmas főzéshez, sütéshez vagy savanyításhoz
Saját darakeveréken tartott fürjeinktől származó fürjtojást dolgozunk fel. A tojást főzés és kézi pucolás után kb 12-16 órát pácoljuk, majd 6-8órát tiszta vegyszermentes bükkfa aprítékkal füstöljük. 210ml-es üvegben 10db fürjtojás található. 100% olívaolajban. Saját kistermelői tevékenységből származó termék.
Saját darakeveréken tartott fürjeinktől származó fürjtojást dolgozunk fel. A tojást főzés és kézi pucolás után kb 12-16 órát pácoljuk, majd 6-8órát tiszta vegyszermentes bükkfa aprítékkal füstöljük. Vákuum csomagolva 15db fürjtojás található. Saját kistermelői tevékenységből származó termék.
Összetevők: Búza finomliszt (BL 55), tej, cukor, vaj, élesztő, tojás, kakaópor, só. Allergének: glutén, tojás, tejtermék A termék tejterméket, tojást és szezámmagot is felhasználó üzemben készül. A Péklapát pékműhely termékeit szerda 14.00 óráig tudod csak a kosaradba tenni.
Összetevők: Búza finomliszt (BL 55), tej, cukor, vaj, élesztő, tojás, só. Allergének: glutén, tojás, tejtermék A termék tejterméket, tojást és szezámmagot is felhasználó üzemben készül. A Péklapát pékműhely termékeit szerda 14.00 óráig tudod csak a kosaradba tenni.
Saját darakeveréken tartott fürjeinktől származó fürjtojást dolgozunk fel. A tojást főzés és kézi pucolás után kb 12-16 órát pácoljuk, majd 6-8órát tiszta vegyszermentes bükkfa aprítékkal füstöljük. 210ml-es üvegben 10db fürjtojás található. 100% olívaolajban. Saját kistermelői tevékenységből származó termék.
Fürjtojás fogyasztás pozitív hatásai: A fürjtojás nem hordoz szalmonellát, és fogyasztása számos egészségügyi előnnyel jár. A fürjtojás eltarthatósága attól függ, hogyan tárolják Szobahőmérsékleten a fürjtojás körülbelül egy hónapig marad friss. Ha hűtőben tárolják, akkor akár két hónapig is eltartható. Íme néhány a legfontosabbak közül: 1. Tápanyagokban gazdag: A fürjtojás magas fehérjetartalmú, és gazdag B- vitaminokban, különösen B1-vitaminban (tiamin), amely segíti az anyagcserét. 2. Immunrendszer erősítése: A fürjtojásban található vitaminok és ásványi anyagok, mint például a vas, hozzájárulnak az immunrendszer erősítéséhez. 3. Gyulladáscsökkentő hatás: A fürjtojás erős gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, ami segíthet az ízületi fájdalmak és a krónikus köhögés kezelésében. 4. Emésztés javítása: A fürjtojás segíthet a gyomorproblémák kezelésében és az emésztőrendszer működésének javításában. 5. Vérképzés serkentése: A fürjtojásban található vas és kálium segít a vérképzésben és a vér egészségének fenntartásában. 6. Méregtelenítő hatás: A fürjtojás segíthet a szervezet méregtelenítésében, támogatva a máj és a vese működését. 7. Bőr és haj egészsége: A fürjtojásban található tápanyagok hozzájárulnak a bőr és a haj egészségéhez, erősítve és fényesebbé téve azokat. Ezek a pozitív hatások mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a fürjtojás rendszeres fogyasztása javítsa az általános egészségi állapotot.