Mások ezeket rendelték

Főtt Füstölt Fürjtojás Olíva olajban
Főtt Füstölt Fürjtojás Olíva olajban Friss fürj tojásainkat főzés után óvatosan megpucoljuk, egy éjszakára sós vízben pácoljuk, majd füstöljük. A füstölés minden esetben Bükkfa füstjén hidegfüstölési eljárással történik. A füstölés után a tojásokat az üvegekbe tesszük, és felöntjük Olíva olajjal. Minden üveg minimum 12 darab főtt füstölt tojást tartalmaz, mely hűtőben 5 hétig tárolható, felbontás után néhány napon belül fogyasztandó.

Főtt Füstölt Fürjtojás Fokhagymás Olíva Olajban
Főtt Füstölt Fürjtojás Fokhagymás Olíva Olajban Friss fürj tojásainkat főzés után óvatosan megpucoljuk, egy éjszakára sós vízben pácoljuk, majd füstöljük. A füstölés minden esetben Bükkfa füstjén hidegfüstölési eljárással történik. A füstölés után a tojásokat az üvegekbe tesszük, vékonyan szelt fokhagymát teszünk mellé és felöntjük Fokhagymás Olíva Olajjal. Az olaj kellemesen fokhagymás. Minden üveg minimum 12 darab főtt füstölt tojást tartalmaz, mely hűtőben 5 hétig tárolható, felbontás után néhány napon belül fogyasztandó.

Főtt Füstölt Fürjtojás Szárított Paradicsommal Olíva Olajban
Főtt Füstölt Fürjtojás Szárított Paradicsommal Olíva Olajban Friss fürj tojásainkat főzés után óvatosan megpucoljuk, egy éjszakára sós vízben pácoljuk, majd füstöljük. A füstölés minden esetben Bükkfa füstjén hidegfüstölési eljárással történik. A füstölés után a tojásokat az üvegekbe tesszük, Szárított paradicsom darabokat teszünk mellé és felöntjük Olíva Olajjal. A fogyasztás során érdemes a tojás mellé egy-egy darab paradicsomot is enni. Minden üveg minimum 12 darab főtt füstölt tojást tartalmaz, mely hűtőben 5 hétig tárolható, felbontás után néhány napon belül fogyasztandó.