Mások ezeket rendelték

Kakukkfű
Kakukkfű fűszernövény. Az egyik leggyakrabban használt évelő fűszernövény. Egész napos napfényben növekszik a legszebben, miután jól meggyökeresedtek a talajban nincs szükségük sok öntözésre. Szárát le is lehet fagyasztani, de meg is lehet szárítani, ha hosszabb időre szeretnénk eltenni. Fűszernövényként húsos ételekhez szoktuk használni, segíti az emésztést és enyhe nyugtató hatása is van. Ízesíteni lehet vele fűszervajat, halat, majonézt, gombát és brokkolit is. Gyógynövényként teáját lehet használni torokfájásra, köhögésre, de immunerősítő és fertőtlenítő hatása is van.

Karfiol
A kiültetéshez 50–60 cm tőtávolságot hagyjunk a növények között, mivel a karfiolnak elegendő helyre van szüksége a fejlődéshez, és szereti a nagy távolságot, hogy a levelek ne árnyékolják egymást túlzottan. A karfiol a folyamatos, egyenletes vízellátást igényli, különösen a fiatal növények szakaszában. Rendszeres öntözést igényel, de ügyeljünk arra, hogy ne álljon meg a víz a talaj felszínén, mivel ez gyökérrothadást okozhat. Az optimális betakarítási idő akkor érkezik el, amikor a fej teljesen kifejlődött, szorosan zárt, és szép fehér virágzata van. A fej betakarítása akkor ideális, ha még szoros és kemény, de már nem túl szoros, hogy ne kezdjen el virágozni.

Paradicsom (Fekete koktél)
Finom ízű, bőtermő, folytonnövő fekete koktélparadicsom. Egy fürtben 10-12 szem van. A bogyó színe bordó feketés árnyalattal, átlag tömege 15-20 g. Betegségre ellenálló fajta.