Mások ezeket rendelték

Csipkebogyó lekvár
Házi adalékmentes, 10% cukortartalmú 90%gyümölcsöt tartalmazó, mag nélküli - paszírozott, hagyományos hecsedli, 220ml Felbontás után hűtőben tartandó.Visszaváltható üveg:50.-Ft Alapanyag:magyar erdei term. Term.módja: vadontermő Feldolg.: elsődleges, kézműv.term. Csomagolás: üveg,

Homoktövis lekvár
Homoktövisből és almából készült, paszírozott, mag nélküli adalék és cukormentes házi lekvár. 220ml. Visszaváltható üveg:50.-Ft Alapanyag:magyar őstermelői term. Term.módja: őstermelői gazd. Feldolg.: elsődleges, kézműv.term. Csomagolás: üveg,






KRIMBO Paprikás Szalámi, vcs.
KRIMBO Vastagkolbász/ Szalámi - szárításos érleléssel készült füstölt paprikás vastagkolbász/ szalámi- 100g késztermék 153g sertéshús felhasználásával készült Összetevők: sertéshús, szalonna, fűszerek, tengeri só, Hozzáadott tartósítószert és adalékanyagot nem tartalmaz! Gyártó: Meatos Húsműhely Kft. 9121 Győrszemere, Liget u.7. e-mail: meatos.food@gmail.com web: www.kolbaszorszag.hu Átlagos tápérték 100g termékben* Energia: 1982kJ/ 479kcal Zsír: 43g, amelyből telített zsírsav: 18g Szénhidrát: 1,0g, amelyből cukor: 0,6g Fehérje: 22g, Só: 3,6g *A feltüntetett tápérték adatok tájékoztató jellegűek, ingadozásuk előfordulhat. Tárolás: 20°C alatt, száraz, hűvös, helyen függesztve - 1 szál Vastagkolbász tömege: cca.400 g A pontos vételár a megrendelt termék mérése után lesz meghatározva! A legnagyobb elismerés, ha visszatérsz. - KRIMBO