Kertek Íze - Tata

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap A Kert gondos kezei

Termelőink

Kenyereim vadkovászosak. Többi termékemben is kizárólag jó minőségű alapanyagokat használok: tejet, vajat (nem margarint!), túrót, tojást, magokat és liszteket. Termékeim adalékanyag mentesek. Fontos tudnivaló, hogy kenyereim hosszú érlelési idejűek, emiatt a pénteki megrendeléseket szerda délut ... (tovább)
Gazdaságunk immáron két évtizedes fennállása óta elkötelezett híve az ökológiai gazdálkodásnak. Hiszünk benne, hogy a jó adottságokkal és termőképességgel rendelkező területeken lehet kiváló beltartalmú bio alapanyagot termelni. Fontosnak tartjuk, hogy a helyi értékek, a helyben megtermelt kiváló mi ... (tovább)
Kocson, a szőlőhegyen található a levendulásunk, amelynek gondozását két éve vettem át. A közel 3000 m2-es területen többnyire egyedül, kézzel végzem a növényápolási munkákat, vegyszermentesen. A betakarítást sarlóval végezzük és a Pannonhalmi Apátság Gyógynövénykertjébe visszük a betakarított virág ... (tovább)
Családi mikrovállalkozásunk száraztésztát és aszalványokat gyárt. Szuperek a tésztáink. TÉNYLEG!
Családi vállalkozás vagyunk, őstermelői tevékenységünket Bernecebarátiban végezzük. 18 ha-on gazdálkodunk, többek között bogyósgyümölcsökkel, zöldségfélékkel foglalkozunk, melyek igyekszünk magunk feldolgozni. Így termékeink: -lekvárok -szörpök -savanyúságok -befőttek -különlegességek: pl chu ... (tovább)
550 méhcsaláddal foglalkozik őstermelő családi gazdaságunk vándorméhészet formájában a Komárom-Esztergom vármegyei Kisigmándon. Fő termékeink az akácméz, hársméz, vegyes virágméz, repce krémméz és a facéliaméz, illetve méhviaszból készült gyertyák, dísztárgyak. Harmadik generációs méhészként Családo ... (tovább)
Horváth Ferencné Noémi vagyok, helyileg Naszályon van egy kis kertészetem. Gyógy- és fűszernövények termesztése mellett zöldség palántákkal is foglalkozom.
Szőlőskertünk Nagyigmánd melletti Öreg-hegyen festői környezetben található. A finomságok elkészítéséhez a szőlőskertben megtermelt gyümölcsök, zöldségek és baromfiudvarunkban szabadon élő tyúkok tojásai és kacsáink zsírja is felhasználásra kerülnek.
Legelőn tartott magyartarka szarvasmarha tápanyagban gazdag tejét 2007-óta tejfeldolgozásban kamatoztatjuk. Sajtműhelyünkben a modern berendezések mellett hagyományos módon, kézzel készítjük termékeinket, amelyeket saját pincénkben érlelünk, illetve hagyományos eljárással füstölünk. Mindezek garantá ... (tovább)
Kistermelőként gyümölcsfeldolgozással foglalkozunk. Minden termékünk magas minőséget képvisel, nem használunk tartósítószereket és egyéb adalékanyagokat. Termékeink között megtalálhatóak mind a hagyományos, cukorral édesítettek, vagy a teljesen cukor nélkül készítettek is. A gyümölcsök saját gyümölc ... (tovább)
A Jade Kozmetikumok egy kis családi manufaktúra, ahol minden kozmetikum természetes alapanyagokból, kézzel és sok-sok szeretettel készül. Vállalkozásunkat 2022-ben hoztuk létre 15 éves szappan- és kozmetikum készítő tapasztalatunkra alapozva, azzal a céllal, hogy magas minőségű, természetes alapanya ... (tovább)
Gazdálkodásunk középpontjában az egészséges, friss és minőségi élelmiszerek előállítása áll. Termékeink kisüzemi, kézműves módszerrel készülnek, friss, válogatott alapanyagokból.  A szörpök, gyümölcslevek, savanyúságok és lekvárok hagyományos népi recepten alapuló tartósító és adalékmentes, magas g ... (tovább)
Családi kiskertjeinkben termő gyümölcsökből, fűszerekből valamint erdei terméseket is feldolgozva készítem termékeimet 2012.óta. Klasszikus receptek alapján, adalékmentesen, csökkentett cukortartalommal, természetes almapektinnel sűrítve készülnek az apró magvaktól is mentes, 90-95% gyümölcshúst és ... (tovább)
A már meglévő méhészeti vállakozásunk, N&N Méhészet tevékenységét egészítettük ki 2024 év elejétől hidegen sajtolt olajok készítésével. Jelenleg napraforgó, szőlőmagolaj és tökmagolaj készítésével foglalkozunk. Olajaink 100% tisztaságúak, hőkezelésen nem esnek át. Ezek mellett szőlőmagőrlemény és tö ... (tovább)
Fekete-Hegyi Kriszti vagyok, a Lélekmelengető Design megálmodója. Szomódi kisvállalkozásom keretein belül többek között környezetbarát illatgyertyákat és illatosítókat készítek - 21+ féle illattal, rengeteg féle színben, formában és külsővel. Minden gyertyám repce- és/vagy szójaviasszal készül, mel ... (tovább)
Nyikos Csaba vagyok, a Mákcentrum tulajdonosa. Gyerekkorom óta szeretem a természetet, örömmel végzem a munkám, ami a termőföldekhez köti testem, lelkem. A földművelés nem pusztán munka számomra, minden magban ott az élet maga. Ahogy a mák sem pusztán egy növény. Sokkal inkább szimbólum. Apró, megsz ... (tovább)
Kedves Vásárlóink! Idén tavasszal (2025) megnyitja kapuját Mózesné Tyúkoldája a Horváth Agrofarmon (Szomód-Ferencmajor). Minden nap frissen szedett, tanyasi mélyalmos tojással várjuk kedves vásárlóimat!
A méhészkedéssel 2002-ben kezdtünk el megismerkedni. Ismerettségi körünkben több fiatal is ezt a pályát választotta és nekünk is egyre szipmatikusabbá vált. Ekkor még nem tudtuk, hogy valójában mennyi munka is van ezekkel az apró élőlényekkel, ha megélhetésként szeretnék ezt a tevékenységet folytatn ... (tovább)
A NaTuray termékek a Turay Családi Pincészet minden olyan termékét képviselik, amelyek nem a borkészítéshez tartoznak. A baji Szőlőhegyen lévő borászatot 2002-ben Turay István és felesége Turayné Székely Éva alapították.A birtokot ma a gyermekeik Barna-Turay Sára (vendéglátás) és Turay Kamill (szőlé ... (tovább)
Rólunk egy kis bemutatkozó ! Szegediné Ekő Diána (Sze-Di) vagyok párommal Szegedi Miklóssal és családunkkal Héregen élünk. 2021 tavaszán létrehoztunk a családi gazdaságunkat ahol az általunk termesztett növényekből készítünk savanyúságokat lekvárokat és szörpöket!   Földterületünk 3200 M2 ahol 2 ... (tovább)
2013 óta készítünk tehéntejből sajtokat és tejtermékeket.Termékeink mögött saját állatok,saját takarmány és a Mi kezünk munkája áll.Földtől az asztalig vegyszer mentesen. Köszönjük ha Minket választasz♥️
Üdvözöllek a Zalka Major Portékái háza táján! Gyógynövény termékeket, fermentált savanyúságokat, házi lekvárokat, befőtteket készítek szeretettel, és odafigyeléssel, saját recept alapján. A gyógynövények a kertemben teremnek, a többit az erdő mélyéről gyűjtögetem össze. Szigorúan tartósítószer és mi ... (tovább)