Termelőink
Kenyereim vadkovászosak. Többi termékemben is kizárólag jó minőségű alapanyagokat használok: tejet, vajat (nem margarint!), túrót, tojást, magokat és liszteket.
Termékeim adalékanyag mentesek.
Fontos tudnivaló, hogy kenyereim hosszú érlelési idejűek, emiatt a pénteki megrendeléseket szerda délut ... (tovább)
Gazdaságunk immáron két évtizedes fennállása óta elkötelezett híve az ökológiai gazdálkodásnak. Hiszünk benne, hogy a jó adottságokkal és termőképességgel rendelkező területeken lehet kiváló beltartalmú bio alapanyagot termelni. Fontosnak tartjuk, hogy a helyi értékek, a helyben megtermelt kiváló mi ... (tovább)
BorokaGoods – kézműves megoldások fenntartható mindennapokra
Környén működő kisvállalkozásom keretében minden termékemet magam készítem. Célom a környezettudatosság erősítése és a hulladékmentes alternatívák elérhetővé tétele.
Hulladékmentes termékcsaládom kínálatában szerepelnek frissent ... (tovább)
Kocson, a szőlőhegyen található a levendulásunk, amelynek gondozását két éve vettem át. A közel 3000 m2-es területen többnyire egyedül, kézzel végzem a növényápolási munkákat, vegyszermentesen. A betakarítást sarlóval végezzük és a Pannonhalmi Apátság Gyógynövénykertjébe visszük a betakarított virág ... (tovább)
Családi vállalkozás vagyunk, őstermelői tevékenységünket Bernecebarátiban végezzük. 18 ha-on gazdálkodunk, többek között bogyósgyümölcsökkel, zöldségfélékkel foglalkozunk, melyek igyekszünk magunk feldolgozni.
Így termékeink:
-lekvárok
-szörpök
-savanyúságok
-befőttek
-különlegességek: pl chu ... (tovább)
550 méhcsaláddal foglalkozik őstermelő családi gazdaságunk vándorméhészet formájában a Komárom-Esztergom vármegyei Kisigmándon. Fő termékeink az akácméz, hársméz, vegyes virágméz, repce krémméz és a facéliaméz, illetve méhviaszból készült gyertyák, dísztárgyak. Harmadik generációs méhészként Családo ... (tovább)
A Horváth Mezőgazdasági Vállalkozás 1992-ben alapult meg egy Fertőd melletti kis tanyán. Családi vállalkozásunkban elsősorban gabonát és takarmánynövényeket termesztünk, emellett fő profilunk a széles almaválasztékunk, amivel szeptembertől késő tavaszig várjuk kedves vevőinket. Emellett saját almábó ... (tovább)
Friss háztáji tojás szabadtartasú tyúkjainktól és fürjeinktől.
Tyúkjainkat legeltetéses szabadtartásban tartjuk, folyamatos friss zöld növényekkel(zöldség, fű,gazok,gyógynövények) látjuk el őket és kedvükre nagy területen kapirgálnak, csipegetnek egész nap,így biztosítva nekik a boldog életet, hog ... (tovább)
Kistermelőként gyümölcsfeldolgozással foglalkozunk. Minden termékünk magas minőséget képvisel, nem használunk tartósítószereket és egyéb adalékanyagokat. Termékeink között megtalálhatóak mind a hagyományos, cukorral édesítettek, vagy a teljesen cukor nélkül készítettek is. A gyümölcsök saját gyümölc ... (tovább)
A Jade Kozmetikumok egy kis családi manufaktúra, ahol minden kozmetikum természetes alapanyagokból, kézzel és sok-sok szeretettel készül. Vállalkozásunkat 2022-ben hoztuk létre 15 éves szappan- és kozmetikum készítő tapasztalatunkra alapozva, azzal a céllal, hogy magas minőségű, természetes alapanya ... (tovább)
Családi kiskertjeinkben termő gyümölcsökből, fűszerekből valamint erdei terméseket is feldolgozva készítem termékeimet 2012.óta. Klasszikus receptek alapján, adalékmentesen, csökkentett cukortartalommal, természetes almapektinnel sűrítve készülnek az apró magvaktól is mentes, 90-95% gyümölcshúst és ... (tovább)
Üdvözlünk a Meatos Húsműhely Kft. oldalán!
Mi vagyunk a KRIMBO, a húsimádók kedvenc márkája! A KRIMBO neve a mi történetünkre épül: Krisztián, Mészáros és Boglárka nevéből alkottuk, és ez az a név, ami alatt kézműves húsáruinkat készítjük és forgalmazzuk.
Kik vagyunk mi?
Én, Krisztián, hentes és ... (tovább)
A már meglévő méhészeti vállakozásunk, N&N Méhészet tevékenységét egészítettük ki 2024 év elejétől hidegen sajtolt olajok készítésével. Jelenleg napraforgó, szőlőmagolaj és tökmagolaj készítésével foglalkozunk. Olajaink 100% tisztaságúak, hőkezelésen nem esnek át. Ezek mellett szőlőmagőrlemény és tö ... (tovább)
Fekete-Hegyi Kriszti vagyok, a Lélekmelengető Design megálmodója. Szomódi kisvállalkozásom keretein belül többek között környezetbarát illatgyertyákat és illatosítókat készítek - 21+ féle illattal, rengeteg féle színben, formában és külsővel.
Minden gyertyám repce- és/vagy szójaviasszal készül, mel ... (tovább)
Nyikos Csaba vagyok, a Mákcentrum tulajdonosa. Gyerekkorom óta szeretem a természetet, örömmel végzem a munkám, ami a termőföldekhez köti testem, lelkem. A földművelés nem pusztán munka számomra, minden magban ott az élet maga. Ahogy a mák sem pusztán egy növény. Sokkal inkább szimbólum. Apró, megsz ... (tovább)
A méhészkedéssel 2002-ben kezdtünk el megismerkedni. Ismerettségi körünkben több fiatal is ezt a pályát választotta és nekünk is egyre szipmatikusabbá vált. Ekkor még nem tudtuk, hogy valójában mennyi munka is van ezekkel az apró élőlényekkel, ha megélhetésként szeretnék ezt a tevékenységet folytatn ... (tovább)
A liofilizálás (fagyasztva szárítás)A jelenleg ismert legkíméletesebb tartósítási módszer. A termék megőrzi az ízét, színét, sőt tápértékének 97%-át. Bátran állíthatjuk, hogy a liofilizált gyümölcsök, zöldségek egészséges alternatívái lehetnek a feldolgozott rágcsálnivalóknak, és hozzájárulnak egy e ... (tovább)
Rólunk egy kis bemutatkozó !
Szegediné Ekő Diána (Sze-Di) vagyok párommal Szegedi Miklóssal és családunkkal Héregen élünk.
2021 tavaszán létrehoztunk a családi gazdaságunkat ahol az általunk termesztett növényekből készítünk savanyúságokat lekvárokat és szörpöket!
Földterületünk 3200 M2 ahol 2 ... (tovább)
Bacsu József Agrármérnök, a Tárkány Baromfi megálmodója vagyok,
2020.02.01.-én alapítottam, azzal a célzattal, hogy a baromfitartásban is a folyamatos genetikai előrehaladás ellenére a lehető legháziasabb vágott termékeket állítsam elő. Az erre való igény egyre növekszik, ezt nem másra alapozva m ... (tovább)
Üdvözöllek a Zalka Major Portékái háza táján! Gyógynövény termékeket, fermentált savanyúságokat, házi lekvárokat, befőtteket készítek szeretettel, és odafigyeléssel, saját recept alapján. A gyógynövények a kertemben teremnek, a többit az erdő mélyéről gyűjtögetem össze. Szigorúan tartósítószer és mi ... (tovább)
Friss vegyszermetes saláták és mikrozöldségek termesztésével foglalkozunk Tatán, melyeket vertikális farmon termesztünk, ami egy olyan termesztési módszer, ahol a növényeket több szinten, egymásra épített polcokon termesztik. Ezen a farmon hidropóniás rendszert alkalmazunk, ahol a növények föld hely ... (tovább)