Kertek Íze Bevásárló Közösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap A Kert gondos kezei

Termelőink

Kenyereim vadkovászosak. Többi termékemben is kizárólag jó minőségű alapanyagokat használok: tejet, vajat (nem margarint!), túrót, tojást, magokat és liszteket. Termékeim adalékanyag mentesek. Fontos tudnivaló, hogy kenyereim hosszú érlelési idejűek, emiatt a pénteki megrendeléseket szerda délut ... (tovább)
Gazdaságunk immáron két évtizedes fennállása óta elkötelezett híve az ökológiai gazdálkodásnak. Hiszünk benne, hogy a jó adottságokkal és termőképességgel rendelkező területeken lehet kiváló beltartalmú bio alapanyagot termelni. Fontosnak tartjuk, hogy a helyi értékek, a helyben megtermelt kiváló mi ... (tovább)
  BorokaGoods – kézműves megoldások fenntartható mindennapokra   Környén működő kisvállalkozásom keretében minden termékemet magam készítem. Célom a környezettudatosság erősítése és a hulladékmentes alternatívák elérhetővé tétele.   Hulladékmentes termékcsaládom kínálatában szerepelnek frissent ... (tovább)
Kocson, a szőlőhegyen található a levendulásunk, amelynek gondozását két éve vettem át. A közel 3000 m2-es területen többnyire egyedül, kézzel végzem a növényápolási munkákat, vegyszermentesen. A betakarítást sarlóval végezzük és a Pannonhalmi Apátság Gyógynövénykertjébe visszük a betakarított virág ... (tovább)
Pati és Ricsi vagyunk, a Fenyves Kerámia kézművesei. Kezdetben hobbi szinten ismerkedtünk az agyagozással, kerámia készítéssel, amit hamar megszerettünk és úgy döntöttük, hogy mikrovállalkozásként folytatjuk tovább. Koppánymonostoron élünk, a természet közelségében. A termékek elkészítésénél gyakran ... (tovább)
Családi mikrovállalkozásunk száraztésztát és aszalványokat gyárt. Szuperek a tésztáink. TÉNYLEG! Bertalan Árpád     30/400-5814     9181 Kimle Fő u. 93.     fitnessteszta@gmail.com
Családi vállalkozás vagyunk, őstermelői tevékenységünket Bernecebarátiban végezzük. 18 ha-on gazdálkodunk, többek között bogyósgyümölcsökkel, zöldségfélékkel foglalkozunk, melyek igyekszünk magunk feldolgozni. Így termékeink: -lekvárok -szörpök -savanyúságok -befőttek -különlegességek: pl chu ... (tovább)
Talajmegújító mezőgazdaságunkban termelt gabonákból, köves malmunkon őrölt élőlisztek és kovászos kenyér készítésével foglalkozunk.
550 méhcsaláddal foglalkozik őstermelő családi gazdaságunk vándorméhészet formájában a Komárom-Esztergom vármegyei Kisigmándon. Fő termékeink az akácméz, hársméz, vegyes virágméz, repce krémméz és a facéliaméz, illetve méhviaszból készült gyertyák, dísztárgyak. Harmadik generációs méhészként Családo ... (tovább)
A Horváth Mezőgazdasági Vállalkozás 1992-ben alapult meg egy Fertőd melletti kis tanyán. Családi vállalkozásunkban elsősorban gabonát és takarmánynövényeket termesztünk, emellett fő profilunk a széles almaválasztékunk, amivel szeptembertől késő tavaszig várjuk kedves vevőinket. Emellett saját almábó ... (tovább)
Friss háztáji tojás szabadtartasú tyúkjainktól és fürjeinktől.  Tyúkjainkat legeltetéses szabadtartásban tartjuk, folyamatos friss zöld növényekkel(zöldség, fű,gazok,gyógynövények) látjuk el őket és kedvükre nagy területen kapirgálnak, csipegetnek egész nap,így biztosítva nekik a boldog életet, hog ... (tovább)
Legelőn tartott magyartarka szarvasmarha tápanyagban gazdag tejét 2007-óta tejfeldolgozásban kamatoztatjuk. Sajtműhelyünkben a modern berendezések mellett hagyományos módon, kézzel készítjük termékeinket, amelyeket saját pincénkben érlelünk, illetve hagyományos eljárással füstölünk. Mindezek garantá ... (tovább)
A Jade Kozmetikumok egy kis családi manufaktúra, ahol minden kozmetikum természetes alapanyagokból, kézzel és sok-sok szeretettel készül. Vállalkozásunkat 2022-ben hoztuk létre 15 éves szappan- és kozmetikum készítő tapasztalatunkra alapozva, azzal a céllal, hogy magas minőségű, természetes alapanya ... (tovább)
Németh Ferencné, Teréz vagyok. 2013 óta foglalkozom őstermelőként a családommal együtt füstölt sertésáruk készítésével Kecskéden, valamint ősztől tavaszig, a hidegebb időszakokban friss árukkal is ( sütőkolbász, hurka, disznósajt). Hagyományosan készítjük portékáinkat, a régi családi recept alapján. ... (tovább)
Családi kiskertjeinkben termő gyümölcsökből, fűszerekből valamint erdei terméseket is feldolgozva készítem termékeimet 2012.óta. Klasszikus receptek alapján, adalékmentesen, csökkentett cukortartalommal, természetes almapektinnel sűrítve készülnek az apró magvaktól is mentes, 90-95% gyümölcshúst és ... (tovább)
Üdvözlünk a Meatos Húsműhely Kft. oldalán! Mi vagyunk a KRIMBO, a húsimádók kedvenc márkája! A KRIMBO neve a mi történetünkre épül: Krisztián, Mészáros és Boglárka nevéből alkottuk, és ez az a név, ami alatt kézműves húsáruinkat készítjük és forgalmazzuk. Kik vagyunk mi? Én, Krisztián, hentes és ... (tovább)
A már meglévő méhészeti vállakozásunk, N&N Méhészet tevékenységét egészítettük ki 2024 év elejétől hidegen sajtolt olajok készítésével. Jelenleg napraforgó, szőlőmagolaj és tökmagolaj készítésével foglalkozunk. Olajaink 100% tisztaságúak, hőkezelésen nem esnek át. Ezek mellett szőlőmagőrlemény és tö ... (tovább)
Fekete-Hegyi Kriszti vagyok, a Lélekmelengető Design megálmodója. Szomódi kisvállalkozásom keretein belül többek között prémium minőségű, környezetbarát illatgyertyákat és illatosítókat készítek - rengeteg féle illattal, különböző formában és külsővel. Minden gyertyám a legjobb minőségű szójaviassz ... (tovább)
Kedves Vásárlóink! Idén tavasszal (2025) megnyitja kapuját Mózesné Tyúkoldája a Horváth Agrofarmon (Szomód-Ferencmajor). Minden nap frissen szedett, tanyasi mélyalmos tojással várjuk kedves vásárlóimat!
A méhészkedéssel 2002-ben kezdtünk el megismerkedni. Ismerettségi körünkben több fiatal is ezt a pályát választotta és nekünk is egyre szipmatikusabbá vált. Ekkor még nem tudtuk, hogy valójában mennyi munka is van ezekkel az apró élőlényekkel, ha megélhetésként szeretnék ezt a tevékenységet folytatn ... (tovább)
A liofilizálás (fagyasztva szárítás)A jelenleg ismert legkíméletesebb tartósítási módszer. A termék megőrzi az ízét, színét, sőt tápértékének 97%-át. Bátran állíthatjuk, hogy a liofilizált gyümölcsök, zöldségek egészséges alternatívái lehetnek a feldolgozott rágcsálnivalóknak, és hozzájárulnak egy e ... (tovább)
Győr Szabadhegyen termelünk szüleimmel és testvéreimmel közösen főként mézet és édesburgonyát. Már több mint 5 éve foglalkozunk ezen termékek előállításával.
Rólunk egy kis bemutatkozó ! Szegediné Ekő Diána (Sze-Di) vagyok párommal Szegedi Miklóssal és családunkkal Héregen élünk. 2021 tavaszán létrehoztunk a családi gazdaságunkat ahol az általunk termesztett növényekből készítünk savanyúságokat lekvárokat és szörpöket!   Földterületünk 3200 M2 ahol 2 ... (tovább)
Bacsu József Agrármérnök, a Tárkány Baromfi megálmodója vagyok, 2020.02.01.-én alapítottam, azzal a célzattal, hogy a baromfitartásban is a folyamatos genetikai előrehaladás ellenére a lehető legháziasabb vágott termékeket állítsam elő. Az erre való igény egyre növekszik, ezt nem másra alapozva m ... (tovább)
2013 óta készítünk tehéntejből sajtokat és tejtermékeket.Termékeink mögött saját állatok,saját takarmány és a Mi kezünk munkája áll.Földtől az asztalig vegyszer mentesen. Köszönjük ha Minket választasz♥️
Üdvözöllek a Zalka Major Portékái háza táján! Gyógynövény termékeket, fermentált savanyúságokat, házi lekvárokat, befőtteket készítek szeretettel, és odafigyeléssel, saját recept alapján. A gyógynövények a kertemben teremnek, a többit az erdő mélyéről gyűjtögetem össze. Szigorúan tartósítószer és mi ... (tovább)
Friss vegyszermetes saláták és mikrozöldségek termesztésével foglalkozunk Tatán, melyeket vertikális farmon termesztünk, ami egy olyan termesztési módszer, ahol a növényeket több szinten, egymásra épített polcokon termesztik. Ezen a farmon hidropóniás rendszert alkalmazunk, ahol a növények föld hely ... (tovább)